NYHEDER FRA SVANEN

 Jazz
Middelfart Jazzfestival foregår 2. til 5. august.
Der vil være et stort musikudbud, som bl.a. afvikles på Gammel Havn, på torvet og i gårdhaven bag Holms.
Og så smugstartes som sædvanlig med en koncert i Middelfart Kirke - i år med sangeren Jette Torp.

Brasserie Svanen deltager også i jazzfestivalen.
Der vil i festivalperioden blive spillet jazz på vores hyggelige terrasse.
Så kom forbi og nyd tonerne samtidig med den skønne udsigt over havn og bælt.

English Breakfast
Brasserie Svanen tilbyder fra 1. juni til 1. september English Breakfast.
Det vil foregå fra klokken 10.00 til 12.00, mandag til fredag. Lørdag og søndag vil der stadig være brunch.

English Breakfast kommer til at koste 85,- pr. couvert og bliver serveret som en platté med:
Æg
Bacon (gerne Slagter Lunds)
Baked Beans
Bagte tomater
Toast med smør
Pølser (specialfremstillede fra Slagter Lund)

Det hele bliver serveret på en tallerken, og kan IKKE bestilles i weekenden (lørdag og søndag).

Istid
Vi vil her sommeren over forhandle Hjem-IS.
Derfor vil man kunne nyde en forfriskende kold ispind eller vaffel på vores terrasse, hele sommeren.

Vindere af gratis brunch er udtrukket
Vi udkom ikke med nyhedsbrev i sidste måned (april-17), så vi føler, at vi skylder en omgang.
Derfor har vi udtrukket 3 vindere af gavekort, der hver lyder på brunch for 2 personer.
Vores brunch er hver lørdag og søndag kl. 10.00-13.00.

Og vinderne er:
Kirsten Jespersen, Middelfart
Jan Heidemann, Middelfart
Eva Jacobsen, Middelfart
 
 Vi holder frokostlukket
6. maj, 12. maj og 14. maj har vi IKKE åbent til frokost pga. konfirmationer. Vi åbner dog til aftenservice igen.

Collaborate Dinner, gourmet-arrangement
Lørdag d. 4. marts 2017

En forkælelse af alle sanser - et arrangement hvor indhold og rammer er i absolut topklasse.
Få en gourmet oplevelse med 9 retter og tilhørende vinmenu...

Den 4. marts afholder Brasserie Svanen Gourmet arrangement. Arrangementet bliver afholdt som det man kalder for Collaborate Dinner, og menuen er derfor lavet i samarbejde med Thomas Just Pedersen. Thomas er tidligere Souschef på Restaurant Remouladen i Vejle, Køkkenchef og bestyrer af Fiskerestauranten i Skærbæk, og arbejder nu på Kolding Fjord Hotel. Det er med andre ord en dygtig og erfaren kok der kommer og laver mad med vores køkkenchef.

 Menuen koster 1200,- pr. couvert, hvilket er en meget fornuftig pris ift. den udsøgte kvalitet. Af samme årsag har vi kun 40 pladser til arrangementet, som starter klokken 18.00. Der kan bestilles bord på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på telefon: 64 41 44 46.

Menu:

Havtaske - Salturt - Purløg
-
Caviar - Brunet Smør - Jordskokker
-
Kammusling - Agurk - Dild
-
Pighvar - Hyldeblomst - Estragon
-
Foie Gras - Blommer - Brioche
-
Brisler - Skorzonerod - Kastanjer
-
Due - Brombær - Hasselnød
-
Havtorn - Friskost - Æggeblomme
-
Snacks

Vinmenu:
(årgang, navn på vin, producent, område)

2006, Grand Cru Blanc-de-Blanc, Millésime Pre, Duval-Leroy, Champagne
-
Rosé Prestige 1'er Cru Brut, Duval-Leroy, Champagne
-
2015 Nackenheim Riesling Trocken, Weingut Gunderloch, Rheinhessen
-
2014, Pouilly-Fuissé Terroir de Solutré, Dom. Sylvaine et Alain Normand, Bourgogne
-
2013, Pinot Gris Grand Cru Brand, Domaine Josmeyer, Alsace
-
2013, Santenay 1'er Cru Clos Rousseau Vieilles, Domaine Bachey-Legros, Bourgogne
-
2013, Tignanello Toscana, Tenuta Tignanello, Antinori, Toscana
-
2015, Chardonnay Trockenbeerenauslese, Gruber Röschitz, Röschitz (Østrig)

Alle vinene bliver leveret af Vinens Verden, og Kim Pedersen, Sommelier og tidligere F&B-manager på Munkebjerg Hotel i Vejle, vil komme og fortælle om hver enkelt af vinene.

Peberkage bagning
3. søndag i advent (11. december) er der peberkage bagning for børn under 12 år.

Det foregår indenfor på KulturØen, foran Brasserie Svanen.
Prisen er kr. 45,- per barn. Husk kagedåse.

Gløgg, æbleskiver og varm chokolade
Kom i julestemning på Brasserie Svanen...

Til børnene er der varm chokolade med 2 æbleskiver til kr. 45,-.
Til de voksne er der hjemmelavet hvid eller rød gløgg med 3 æbleskiver til kr. 85,-

Julefrokost
Uanset om det er firmajulefrokost, julefrokost for familien eller med venner, så bestil et arrangement i høj kvalitet i dejlige omgivelser.

Hvis I er et selskab på 30-50 personer, så kan I for kr. 500,- per person få jeres eget lokale og...

* Velkomstdrink
* 3 retters eksklusiv julefrokost
* Øl/vand/vin ad libitum under middagen
* Kaffe og sødt
* Entre til Tartan Pub, inkl. 1 gratis genstand

For kr. 795,- per person får I julefrokost i ekstravagant stil, i eget lokale og...

* Velkomstdrink
* 5 retters eksklusiv julefrokost
* Vinmenu, 5 glas vin
* Menuoverraskelse
* Kaffe og sødt
* Udtrækning af gaver
* Entre til Bubbas Bar og Tartan Pub, inkl. 1 gratis genstand

Hvis I er et mindre selskab så kontakt os, og vi finder den rigtige løsning for jer.

Oplevelser i efterårsferien
Kombiner et besøg på Brasserie Svanen med en anden god oplevelse og få rabat. Vi giver i uge 42 en rabat på 10% på hele regningen til alle der...

* har været i biografen på Kulturøen
* har været på Bridge-Walking
* har besøgt Clay Keramikmuseum

Brunch buffet
Få en perfekt weekend med brunch på Svanen...
Vi dækker op til brunch buffet hver lørdag og søndag kl. 10.00-13.00. Prisen er kr. 225,- per person inkl. fri kaffe/te/juice. Se menuen her: Brunch buffet menu
Det tidligere krav omkring om et mindste antal personer til brunch gælder ikke længere.

Nyt menukort per 3. oktober
Vores sæsonmenu i oktober måned ser således ud...

* Perlebygsuppe, bacon og peberrod
* Vildtkølle, brombær, hasselnød og pommes fondant
* Arme riddere, æble og kanel

Anbefales i kombination med vinmenu samt kaffe & sødt.
Prøv også vores steak menu...

* Laksetallerken
* Bør Bordelaise
* Cremé Brulee

Se desuden vores aften a la carte menukort og vores frokost menukort.

 Åbningstider per 1. oktober
Mandag: Lukket
Tirsdag-fredag: 12.00-21.30
Lørdag: 10.00-21.30
Søndag: 10.00-15.00

Frokost 12.00-15.00
Kaffe og kage: 15.00-17.30
Aftenmenuer: 17.30-21.30
Brunch, lørdag og søndag: 10.00-13.00
Tasting Tuesday skal forudbestilles

 Tasting Tuesday
Den 1. september starter vi vores Tasting Tuesday op igen. Den eneste ændring er, at vi kun laver Tasting Tuesday på forudbestillinger. Menuen vil ikke blive lagt ud nogen steder og er 100% bestemt af køkkenets humør og luner. Vi glæder os til igen at tage imod jer til en lækker middag. 3 retter mad, 3 glas vin, kaffe og sødt til 450,-

 Vinder af hotelophold
Som annonceret har vi blandt vores modtagere af nyhedsbrevet trukket en vinder af et ophold på Scandic Bygholm Horsens for 2 personer. Og vinderen blev: Lisbeth Norup. Stort tillykke til hende!

 Helt specielle lokale leverandører
Igennem sommeren har vi her på Brasserie Svanen arbejdet tæt sammen med flere af vores gæster og nogle bibliotekarer for at samle noget af smagen af Middelfart. Vi har blandt andet fået solbær fra Vejrøvænget, blommer fra Endelavevej, stikkelsbær fra Strib og Vejrøvænget. Det har vi gladeligt taget imod og brugt til at producere marmelade, likør, chutney, kompot, grød, kandisere, henkoge og sylte. Alle der er ”leverandører” får selvfølgelig en del af det, vi producerer, som tak for deres vilje til at levere og dele. Ligger du selv inde med en masse i haven, du ikke kan eller vil bruge selv. Så må du meget gerne ringe til Køkkenchef Christian Jørgensen på 64 41 44 46, så kan vi få os en snak om, hvad du har, og hvad vi skal gøre med det.

Menu:

Havtaske - Salturt - Purløg

                 -

Caviar - Brunet Smør - Jordskokker

                 -

Kammusling - Agurk - Dild

                 -

Pighvar - Hyldeblomst - Estragon

                 -

Foie Gras - Blommer - Brioche

                 -

Brisler - Skorzonerod - Kastanjer

                 -

Due - Brombær - Hasselnød

                 -

Havtorn - Friskost - Æggeblomme