Få strømlinet dit take away-firma

Danskerne spiser generelt mere takeaway i dag end tidligere. Der er større travlhed i hverdagen, og mange mennesker har ikke tid eller energi til at lave mad selv. Derfor kan det være oplagt at udvide restauranten via et øget fokus på udbringning af mad.

Hvis din restaurant har udviklet sig til en dedikeret kæde, bestående af adskillige afdelinger, er det væsentligt at alle arbejder mod samme mål. Til det formål kan en anfører, i form af et intranet, fungere som en god løsning. Og hvad er et intranet så egentlig?

Et intranet giver mulighed for hurtig og nem kommunikation internt i virksomheden. Medarbejdere kan dele information og beskeder, og det sikrer samtidig effektivt, at alle er opdateret og har den nødvendige information til rådighed til at udføre deres job korrekt.

Sikrer lettere adgang

Intranet kan fungere som virksomhedens centrale portal, hvor medarbejdere kan finde og dele ressourcer og dokumenter såsom opskrifter, salgsdata og arbejdsgange. Dette kan lette adgangen til vigtige oplysninger, og samtidig kan det sikre, at alle medarbejdere har adgang til de nødvendige ressourcer for at udføre deres opgaver korrekt.

Et Intranet kan også bruges som et værktøj til træning og udvikling af medarbejderne. Her kan der uploades træningsmaterialer, videoer og lignende, der styrker medarbejderne. Så svaret på spørgsmålet “hvad er et intranet” kan også være: “Noget der er godt for din virksomhed”.