Når man skal lave hjemmelavet mad, så handler det altså om, at man vælger at prioritere, og at man også købe rigtig gode fødevarer. Det er meget forskelligt, hvad folk betegner som gode fødevarer, og her er det, at man må vælge, hvad man selv mener er bedst, men der er ingen grund til at vælge deciderede billige eller dårlige fødevarer. Ikke at det nødvendigvis skal være meget dyrt, for at det er godt, men det kræver altså en investering at få mad, der er godt, og som gør, at man får den bedst mulige næring.
Det har ikke nødvendigvis så stor betydning, hvor man handler, og man kan bare vælge et godt supermarked i nærheden af, hvor man bor. Den dag i dag kan man få gode fødevarer så godt som alle steder, og det handler om at vælge både grønt og bæredygtigt, hvis det er en mulighed. Ikke at man behøver gøre det hver gang, for verden er jo heller ikke sort/hvid, og det handler mest af alt om at træffe det valg, som man selv har det bedst med, og det kan jo være individuelt.