Servér stegt flæsk med persillesovs til Housewarming

Har venner og familie hjulpet jer med at slæbe flyttekasser, male vægge, afhøvle gulve og bære møbler ind i jeres nye hjem? Så fortjener de også at komme med til housewarming og blive opvartet med mad og drikke som tak for hjælpen. Har du brug for inspiration til, hvad I skal servere for gæsterne til jeres indflytterfest, så vil vi anbefale den skønne nationalret stegt flæsk med persillesovs.

Stegt flæsk med persillesovs er nemt at lave

Stegt flæsk med persillesovs er kåret som Danmarks nationalret: https://www.dr.dk/levnu/mad/stegt-flaesk-er-kaaret-til-danmarks-officielle-nationalret , og det er en ret, som går mange år tilbage, og som mange generationer har nydt godt af at spise. Måske er det ikke så tit, at I får den lavet i hverdagen, men det er faktisk en meget skøn og enkel ret. Stegt flæsk kan nemt laves i ovnen. Du skal blot fordele flæsestykkerne på en ovnrist og drysse dem med salt. Husk at sætte en bradepande nedenunder, som kan opsamle det overskydende fedt. Flæsket skal være i ovnen i ca. 30 min. Samtidig kan du skrælle og koge kartofler i saltet vand. Persillesovsen kan nemt laves ud fra en god opskrift, som du finder online. Vent med at klæde om, indtil maden er lavet, for lugten af flæsk er noget, der sætter sig i tøj og hår. Står du som kvinde og mangler en smuk kjole til indflytterfesten, så finder du flotte og feminine kjoler i mange skønne designs hos NA-KD. Når du har foretaget en bestilling, får du hurtigt leveret dine varer. Det er praktisk, at du ikke selv skal ud og shoppe nyt tøj, for du har sikkert travlt med indretningen af dit nye hjem.

Sprøde flæskestykker, sovs og kartofler på tallerkenen

Borddækningen kan I gøre klar allerede dagen før indflytterfesten, så I ikke behøver at stresse over det. Læg en flot dug på bordet og sæt service, glas og bestik på bordet til det antal gæster, som kommer. I kan pynte med blomster og anden dekoration. Når gæsterne ankommer, kan maden hurtigt serveres, og de sprøde flæskestykker med persillesovs og kartofler vil helt sikkert se lækkert ud på tallerkenen. Lad gæsterne nyde jeres veltilberedte stegt flæsk med persillesovs sammen med kold øl eller vin. Jeres gæster vil forhåbentlig nyde maden, og samtidig kan I holde en herlig indflytterfest.

Hold fast i at lave de danske retter

Jeres nye hjem vil sikkert komme til at danne rammer om andre fester i fremtiden. Om der skal serveres traditionel dansk mad til disse fester vil fremtiden vise. Men dansk mad såsom en god hakkebøf med bløde løg, karbonader med grønne ærter, flæskesteg med rødkål eller mørbradgryde er noget, I altid kan nyde til hverdag og i weekender i jeres nye hjem. Selvom verden ligger åben, og vi spiser mad fra hele verden, så gør det ikke noget, at vi fastholder at lave nogle af de velkendte danske retter, for de smager skønt.