Spis dansk mad i hverdagen

Der er mange gode grunde til at begynde at spise mere dansk mad, og vi har en personlig holdning til, at det er meget ærgerligt, at mange danskere er gået mere og mere væk fra at spise dansk mad. Det er nok blandt andet fordi, at der er kommet så mange nye og moderne spisesteder herhjemme, som ikke er danske, og vi forstår med sikkerhed også, at der er mange gode grunde til at blive fristet til at spise alt andet end dansk mad. Men vi bør aldrig glemme, hvor vi kommer fra, og hvem vi er, og når vi holder fast i den gode, danske mad, så er det også, at vi vælger at huske på, hvem vi selv er – og det er jo helt reelt en god ting. Vi kommer ikke mange vegne, når vi glemmer os selv, og det er noget, mange mennesker efterhånden gør. Når man holder fast i den gode, gammeldags danske mad, så er det også ofte langt nemmere at huske, hvem man selv er, og hvor man kommer fra.

Hvis man har svært ved at komme i gang med at lave god dansk mad, så er det jo, at man kan gå i gang med at søge efter opskrifter på nettet. Det er der i hvert fald rigtig mange gode grunde til, og det er tilmed meget nemt at finde en masse gode hjemmesider, hvor man kan finde de helt rigtige opskrifter.

Det er også noget, man kan gøre til sin hobby, hvis det er det, man er til, og hvem ved, måske finder man tilmed nogle andre mennesker, som man kan begynde at lave mad sammen med.

Det er i hvert fald vores erfaring, at det bliver langt sjovere at lave mad sammen med andre mennesker, end når man gør det alene. Så har man i hvert fald også nogen at spise sammen med, og det er jo en ting, der er skøn. Mad smager bare bedre i andre menneskers selskab, og sådan er det altså også, når det kommer til dansk mad. Hvis du gerne vil lære meget mere om god dansk mad, så tag at læse med i alle de spændende artikler, vi her har samlet på siderne, for de er skønne.