Der er mange mennesker, der spiser alt for få grøntsager. Og sådan er det stadig den dag i dag, selvom vores verden rent faktisk har ændret sig rigtig meget. Der er overhovedet ingen grund til ikke at spise grønt, og der er mange gode grunde til at spise mere og mere grønt, og det er uanset, om man spiser kød eller ej. Det er også blevet meget moderne at leve vegetarisk, og det er der flere og flere, der gør, men det er altså ikke noget, man absolut behøver at gøre, hvis man ikke selv føler for det.
Her er det altså igen, at man skal mærke efter i sig selv, og det er i høj grad noget af det, vi mennesker alt for ofte glemmer. Sommetider gør vi nemlig det samme som alle de andre, og det kan i mange tilfælde medføre, at vi kommer længere og længere væk fra os selv, og sådan er det også ofte, når det kommer til det, vi spiser til dagligt. Og det er der jo altså ikke meget ved, for så kan det ende med, at vi ikke får det at spise, som vi skal have.
Når man skal lave mad derhjemme, så handler det dog om at vælge det grønne til, og det er uanset, om man lever vegetarisk eller ej. Når man gør det, får man nemlig mange flere fibre, og det er blandt andet godt for både fordøjelsessystemet og selve kroppen. Man skal derfor være opmærksom, når man laver hjemmelavet mad, og med meget grønt kan man sikre sig de bedste betingelser for god og optimal sundhed, og hvorfor ikke gøre det, når nu man kan? Det er i hvert fald noget, vi prioriterer i forbindelse med madlavningen, og vi har også gjort det i mange år.